Penapis udara secara rasmi menetap di bangunan pejabat: Pusat Inovasi Sains dan Teknologi Yangzi di Daerah Baru Jiangbei

2019-05-18 Berita Syarikat236 paparan

Penapis udara telah banyak digunakan dalam industri pada masa lalu, dan jarang digunakan di ruang pejabat. Walau bagaimanapun, Nanjing Yixiou menguji air untuk pertama kalinya di bangunan pejabat dan hotel di Daerah Baru Jiangbei. Ia diharapkan dapat digunakan di lebih banyak lebih banyak ruang pejabat dan kemudahan bersama di masa hadapan. Sistem penapisan udara segar PM2.5 memastikan udara dalaman sentiasa bersih dan segar, bernafas riang, dan mewujudkan persekitaran udara dalaman yang sihat dan baik.

Keseluruhan bangunan Pusat Inovasi Sains dan Teknologi Yangtze mengadopsi konsep kawalan pintar komputer.Pengawal dalaman tertutup fasa pertama dan fasa kedua (BAS) dibina oleh Xiamen Wanan Intelligent Co., Ltd. Reka bentuk makmal saling pintu penyangga serupa dengan bilik pancuran udara. Dengan reka bentuk alat kunci, Nanjing Yixiou menggabungkan konsep reka bentuk produk bilik bersih industri dengan bangunan dan kediaman komersial. Pusat Inovasi Sains dan Teknologi Yangzi menunjukkan konsep penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar dan mod pengurusan cerdas yang maju di mana-mana sahaja. Ia akan menjadi komuniti hijau dan cerdas yang menyatukan pejabat perniagaan, penyelidikan dan pembangunan teknologi, hiburan dan riadah, dan kemudahan tempat tinggal.

Yang paling perlu disebutkan ialah sistem udara segar dari Pusat Inovasi Sains dan Teknologi Yangtze dilengkapi dengan alat penapis udara. Sistem udara segar adalah sistem rawatan udara bebas yang terdiri daripada ventilator udara segar dan aksesori paip. menyaring udara segar di luar., Pemurnian diangkut di dalam rumah melalui saluran paip, walaupun persekitaran luar tercemar dengan serius, setelah udara dalam ruangan melalui saluran udara segar, ia melalui kesan awal profesional untuk menyaring zarah besar, dan setelah penapis elektrostatik menapis PM2.5, anda dapat menikmati kesegaran dan keindahan alam di dalam ruangan. Apabila bahan partikulat yang diserap oleh penapis melebihi standard, sistem kawalan tekanan pembezaan akan menghantar isyarat untuk mengingatkan penapis untuk diganti secara manual.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]