Penapis penggulungan automatik

18 Mei 2019 Berita Industri 218 tontonan

Penapis roll automatik siri CHF, juga dikenali sebagai penapis udara roll-up automatik, didasarkan pada penapis roll automatik atlas YJ4 standard oleh jurutera dan juruteknik Nanjing Yixiou. Setelah lebih dari 10 tahun pembangunan dan penyerapan jangka panjang kawalan dan transmisi canggih teknologi di dalam dan luar negara, pelbagai reka bentuk pengoptimuman struktur untuk penapis tirai bergulir automatik, untuk memaksimumkan kawasan penapisan yang berkesan, dan melancarkan jenis peralatan penapisan udara modular yang baru.

Penapis udara penggulungan automatik CHF adalah penembusan utama dalam bidang penapis udara tradisional. Ia adalah alat penyingkiran habuk udara yang mengubah perbezaan tekanan sebelum dan sesudah penapis menjadi isyarat elektrik pengesan dan secara automatik menggantikan bahan penapis.

Penapis penggulungan automatik CHF banyak digunakan di loji rawatan kumbahan, elektronik kristal, loji janakuasa, pengudaraan lombong arang batu dan sistem pengudaraan isipadu udara besar dalam industri lukisan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]