Notis penerbitan bonus pekerja lanjutan 2016

2019-05-18 Berita Syarikat361 paparan

Rakan-rakan yang dihormati:

Pada tahun 2016, dengan usaha bersama semua orang, syarikat mencapai peningkatan prestasi yang pesat dan berjaya menyelesaikan tiga tugas penjualan produk strategik syarikat untuk gudang bersih, penapis penggulungan, dan pancuran udara . Persekitaran semasa tidak sesuai. Dalam keadaan ini, syarikat dapat mencapai keputusan semasa sukar dimenangkan, dan saya menghargainya. Untuk mengucapkan terima kasih kepada semua orang atas kesetiaan dan dedikasi tanpa pamrih kepada syarikat, pada masa yang sama, untuk meningkatkan semangat pekerja, dan berdasarkan prinsip “bekerja lebih banyak, dapatkan lebih banyak” dan “pahala maju”, syarikat kini merancang untuk mengeluarkan bonus setengah tahun pada tahun 2016, sila Kakitangan akan melaporkan dan memeriksa. perincian seperti berikut:

1. Skop pengagihan bonus:

Semua pekerja yang terlibat dalam penjualan dalam dan luar talian gudang bersih, penapis penggulungan, pancuran udara dan produk lain yang berkaitan.

2. Objek pengagihan bonus:

Pekerja yang telah menyelesaikan prestasi tahunan lebih awal daripada jadual (bekerja lebih dari 1 tahun)

3. Piawaian pembayaran bonus

Penyelia Jualan: 8.000 yuan

Wakil jualan: 6000 yuan

4. Masa pembahagian bonus

30 Oktober 2016

Dengan ini maklumkan!

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]