Mesej Tahun Baru Nanjing Isio 2017

2019-05-18 Berita Syarikat210 paparan

Dalam sekelip mata, 2016 telah berlalu, dan 2017 akan tiba-tiba. Hari ini adalah hari pertama tahun baru untuk semua pekerja Nanjing Ecolead Ecolead pergi bekerja pada tahun 2017. Awal tahun 2017 syarikat telah dimulakan sepenuhnya, dengan penampilan baru dan penampilan baru di Tahun Baru. Kakitangan syarikat membuka bab baru pada tahun 2017 dengan status kerja penuh, semangat, gaya kerja yang ketat, dan pelaksanaan yang sangat baik.

Baru” bermaksud harapan baru pada titik permulaan baru, tugas baru dalam keadaan baru, langkah baru dalam cabaran baru, dan prestasi baru setelah kejayaan baru. Ini adalah tahun di mana peluang dan cabaran wujud bersama. Bukan hanya tahun di mana bahagian pasaran penapis penggulungan terus meningkat, tetapi juga tahun di mana margin keuntungan peralatan penulenan tradisional dan produk penapis udara terus menyusut. Tugas itu dipisahkan dan tanggungjawabnya berat. Bagaimana untuk terus maju dengan stabil di bawah persekitaran pasar yang tidak baik adalah tugas yang berat, dan tanggungjawab itu berat. Kami, seperti biasa, untuk visi bersama semua pihak yang berkepentingan, menghormati maruah dan kepelbagaian individu, memberikan peluang kepada bakat yang sangat baik untuk memberikan sepenuh kemampuan mereka, mempertahankan pekerja, pengguna, dan rakan kongsi dengan tegas untuk membentuk komuniti yang berminat, menang-menang, berkongsi dan mencipta nilai. Bersungguh-sungguh berusaha untuk mencapai matlamat, menggabungkan realiti, menyatukan idea, mengumpulkan kekuatan, menghadapi kesukaran, menilai potensi risiko dan tekanan pembangunan sepenuhnya, dan seterusnya merangsang potensi pekerja, bekerja secara kreatif, dan membuka situasi baru untuk pekerjaan Tahun Baru. Dengan visi terbuka, sebati dan gunakan semua sumber dengan berkesan untuk mencipta nilai yang berbeza

Rupa baru dan suasana baru tidak berdasarkan kata-kata, bukan dengan menunggu, tetapi berdasarkan usaha keras kita semua. Dalam persidangan kerja Ecolead 2017 yang baru sahaja diadakan, Encik Fu membuat syarat yang jelas untuk semua orang. Permulaan yang baik dapat meletakkan landasan yang baik untuk mewujudkan polisi penjualan tahunan dan sasaran penjualan, memberikan jaminan yang baik, dan meningkatkan keyakinan yang baik. Semua jabatan dan pekerja harus mempromosikan pekerjaan mereka ke tahap yang baru pada tahun 2017 dengan semangat dan momentum kerja yang baik.

   Tahun Baru hidup baru. Mari kita bersemangat dalam pertemuan hari ini dan mengambil alih tugas secara keseluruhan. Kita mesti menggunakan penunjuk digital sebagai arah usaha kita, dan kita tidak hanya mesti menggunakan nombor yang dirancang, dan mencari kemajuan dalam kestabilan! Berdiri pada titik permulaan baru pada tahun 2017, kami akan memainkan semangat dan semangat dalam pertempuran pembukaan, memainkan momentum orang ECO, dan memberikan sumbangan sewajarnya kepada jenama Ecolead yang lebih kuat dan lebih baik.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]