Menandatangani kontrak untuk penapis rol automatik kilang Rawatan Air Sisa Xinmin Jikang di Xinmin City, Shenyang

18 Mei 2019 berita syarikat 386 paparan

Yatong Environmental Protection (Shenyang) Co., Ltd. (Xinmin Jikang Sewage Treatment Plant) terletak di Kota Shenyang, Provinsi Liaoning, dengan kapasiti rawatan yang dirancang sebanyak 50,000 meter padu kumbahan setiap hari. Kandungan pembinaan utama merangkumi pembinaan sivil kilang, peralatan proses, pemasangan saluran paip proses, pemasangan sistem kawalan elektrik dan automatik, pencahayaan, perlindungan kilat dan pembumian, pemanasan, pengudaraan, pembinaan jalan penghijauan dan penghijauan, dll. Sejak Yatong Environmental Protection (Shenyang) Co., Ltd. (Loji Rawatan Kumbahan Xinmin Jikang) secara rasmi beroperasi pada bulan Julai 2009, peralatan rawatan kumbahan telah beroperasi dengan baik, dengan jumlah rata-rata rawatan kumbahan setiap hari adalah 33 ribu meter padu. Projek ini menggunakan peralatan rawatan kumbahan canggih, dan proses utama kawasan kilang menggunakan proses rawatan A2 / O. Setelah penyelesaian Yatong Environmental Protection (Shenyang) Co., Ltd. (Xinmin Jikang Sewage Treatment Plant), syarikat ini telah memperbaiki persekitaran air bandar dan memainkan peranan yang sangat penting dalam kawalan pencemaran, perlindungan kualiti air lembangan sungai tempatan dan ekologi keseimbangan, dan pada masa yang sama meningkatkan pelaburan di Shenyang City Persekitaran memainkan peranan positif dalam mewujudkan pembangunan ekonomi dan sosial Shenyang yang mampan.

Kedua-dua Loji Rawatan Kumbahan Bandar Xinmin (Projek Fasa II) dan projek Fasa I memilih penapis udara penggulungan Ecolead Nanjing Yixi sebagai pra-penapis depan untuk melindungi peniup. Penapis rol Ecolead melindungi loji rawatan kumbahan di seluruh negara. untuk memastikan operasi blower yang normal dan tahan lama, tidak terhakis oleh zarah dan bahan pencemar di udara, dan untuk mempromosikan pembangunan dan kemajuan industri rawatan air domestik.

Penapis udara roller shutter automatik dari Nanjing Yixiou banyak digunakan dalam rawatan cat kabut di bengkel lukisan, penyaringan ventilasi di terowong kereta bawah tanah, pra-penyaringan sistem pengambilan udara penghawa dingin pusat, dan penyaringan udara segar penyaman udara di kilang tekstil. Pencemaran udara kemudahan awam seperti terowong, tempat letak kereta bawah tanah, terowong, dan projek pertahanan udara awam semakin serius. Penapis udara tirai rolling automatik Nanjing Yixio dipasang di bahagian depan penapis habuk elektrostatik atau medium -penapis beg kecekapan untuk membuang sejumlah besar zarah di udara.Mengurangkan kos operasi buruh. Ecolead Nanjing Ecolead mempunyai pengalaman yang kaya dalam menyokong kejuruteraan turnkey elektronik, kejuruteraan perlindungan alam sekitar, rawatan kumbahan, rawatan kabut cat dan bidang lain. Selamat datang untuk bertanya!

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]