Menandatangani kontrak dengan Changzhou QF Environmental Protection Company untuk kotak penapis udara roll-up automatik

2019-05-18 Berita Syarikat240 paparan

Pada masa kini, pencemaran domestik menjadi semakin serius, dan rawatan pencemaran telah menjadi keutamaan. Orang tidak dapat hidup tanpa udara dan air. Kerana ancaman “asap” yang serius, kita kehilangan udara segar, sehingga air yang kita andalkan tidak dapat tercemar.

Oleh itu, keperluan untuk pembuangan gas buangan dan kumbahan di loji petrokimia, loji kokas tenaga termal, pembakaran sisa, metalurgi besi dan keluli, bengkel penyemburan dan industri lain menjadi lebih ketat. 2017 adalah permulaan pusingan baru pemerintahan. Syarikat kami bekerjasama dengan syarikat kejuruteraan perlindungan alam sekitar di Jiangsu, Zhejiang dan Shanghai. Lebih kerap.

Changzhou QF Environmental Protection Co., Ltd. adalah anggota kerjasama dengan syarikat kami. Syarikat ini terletak di Kota Sains dan Pendidikan Changzhou. Ia adalah syarikat kejuruteraan perlindungan alam sekitar yang terkenal untuk gas buangan dan rawatan kumbahan dan terkini – pelepasan standard di selatan Jiangsu. Ia berjaya disenaraikan di Bursa Saham Shanghai.

Empat kelebihan penapis bergulir automatik syarikat kami mempunyai prestasi yang sangat baik. Bahan penapis dapat diganti secara automatik, ukurannya dapat dipilih dengan sewenang-wenangnya, dapat digunakan untuk waktu yang lama, dan empat kelebihan operasi mudah menarik mereka untuk menandatangani kontrak dengan syarikat kita. Jinshan Yinshan tidak sebaik air hijau dan ribuan gunung, penapis roller shutter automatik Nanjing Yixiou mengawal pengeluaran dan persekitaran tempat tinggal kita.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]