Lulus penerimaan bilik mandi double blower tahan karat yang dibeli oleh Tianrui Electronics

2019-05-18 Berita Syarikat413 paparan

Tianchang Tianrui Electromechanical Co., Ltd. memerintahkan FLS double blower tahan karat yang dihasilkan oleh Nanjing Ecolead Ecolead dan lulus proses penerimaan!


Bilik pancuran udara adalah peralatan yang mesti dilalui oleh pekerja ketika memasuki bengkel. Ia meniup udara yang kuat dan bersih kepada petugas untuk menghilangkan debu, rambut, kelemumur dan serpihan lain yang melekat pada pakaian dengan berkesan dan cepat. Kedua-dua pintu saling terkunci secara elektronik , yang boleh berganda sebagai ruang pengunci udara. Cegah pencemaran silang dua bengkel produksi di persekitaran yang berbeza!


Tujuan perkhidmatan:
1. Peralatan pemurnian yang dihasilkan oleh syarikat kami dijamin selama satu tahun secara percuma, dan sokongan teknikal jangka panjang dapat diberikan.
2. Penerimaan kegagalan: 48 jam di luar wilayah, 24 jam di dalam wilayah.
Bilik Pancuran Udara Jiangsu, Bilik Pancuran Udara Nanjing, Bilik Pancuran Udara Anhui, Bilik Mandi Udara Changzhou, Bilik Pancuran Udara Yangzhou, Bilik Pancuran Udara Xuzhou, Bilik Pancuran Udara Huaian, Bilik Pancuran Udara Suqian, Bilik Pancuran Udara Zhenjiang, Bilik Pancuran Udara Chuzhou, Bilik pancuran udara berganda, sistem kamar mandi udara, peralatan kamar mandi udara, ruang mandi udara bebas debu, ruang pancuran udara, saluran pancuran udara, ruang pancuran kargo, saluran pancuran kargo, harga bilik mandi udara tahan karat, peralatan pemurnian udara , Kejuruteraan ruang pancuran udara, produksi kamar mandi udara, pengeluar ruang mandi udara pemurnian, pengeluar bilik pancuran udara berganda, dan pengeluar bilik pancuran udara dapat menyesuaikan berbagai ruang pancuran udara dan kargo sesuai dengan kebutuhan pelanggan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032

[ecwid widgets="productbrowser search categories" default_category_id="CATEGORY_ID" default_product_id="PRODUCT_ID" lang="EN"]